Якщо ви любите вишукані, але прості у приготуванні страви, цей рецепт – те, що потрібно!
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяПоєднання морських нот креветок, ніжного камамбера та солодкуватих запечених томатів перетворює звичайну пасту на справжнє задоволення гастрономів.
Інгредієнти:
- 300 г очищених креветок
- 150-200 г помідорів чері
- 1 головка камамбера
- 2 гілочки чебрецю
- 4–5 зубчиків часнику
- Оливкова олія (для запікання)
- Сіль і свіжомелений перець - за смаком
- 300 г макаронів (найкраще підійдуть фетучині або тальятелле)
- Тертий пармезан та свіжий базилік – для подачі
Як приготувати:
-
Розігрійте духовку до 200 градусів. У жароміцну форму викладіть креветки, розрізані навпіл помідори чері, цілу голівку камамбера (зробіть кілька надрізів), часник і чебрець. Полийте оливковою олією, приправте сіллю та перцем. Запікайте 25 хвилин.
Вершкова паста з креветками, кадр з відео -
Дістаньте форму з духовки, розм'якшіть вміст вилкою та видаліть шкірку з помідорів.
-
Зваріть пасту в підсоленій воді до al dente, злийте воду і додайте її до ароматної суміші у формі. Добре перемішайте, щоб сир розтанув та покрив кожен шматочок макаронів.
-
Подавайте страву, посипавши тертим пармезаном і прикрасивши свіжим листям базиліка.
Читайте також:
Сирні крендельки , які тануть у роті: простий рецепт для тих, хто любить затишну домашню випічку.
Найніжніші курячі котлетки з сиром та помідорами: рецепт, який подарує райську насолоду.
Як приготувати корисний домашній плавлений сир: простий рецепт смакоти, яку ніде не купити.